Krajowy Instytut Szkoleniowy 

41-100 Siemianowice Śląskie, Fitznerów 1

tel. 575 002 136   
biuro@krajowyinstytutszkoleniowy.pl

PRZEWODNIE

TEMATY SZKOLEŃ GASTRONOMICZNYCH

Szkolenia dla kucharzy 

Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen
Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen
Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen
Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen

Profesjonalne techniki barmańskie

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Kurs barmański

Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen

Wyspecjalizowane techniki baristyczne

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Kurs baristyczny

Zaawansowane techniki kelnerskie w tym obsługa klienta trudnego

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Kurs kelnerski

II stopnia

Podstawowe techniki kelnerskie oraz kelner jako doradca kulinarny

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Kurs kelnerski

I stopnia

Dodatkowe tematy szkoleń

Każdy temat oraz poziom zaawansowania szkolenia dostosowujemy do  spersonalizowanych potrzeb restauracji.

Możliwość łączenia tematów szkoleniowych.

Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen

Procesy zwiększające wydajność oraz jakość pracy kucharza

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Kurs profesjonalnego kucharza

Standardy jakości oraz optymalizacja przygotowywania posiłków

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Techniki żywienia zbiorowego

Techniki serwowania oraz prawidłowej aranżacji talerza

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Sztuka dekoracji potraw

Tradycyjne i nowoczesne potrawy kuchni włoskiej

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Kuchnia Włoska

Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen

Nowinki i standardy dań wegetariańskich oraz wegańskich

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Kuchnia wegetariańska i wegańska

Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen

Zarządzanie menu względem potrzeb i możliwości restauracji

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Sporządzanie i optymalizacja menu

Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen

Sprawdzone metody doświadczonych szefów kuchni

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Techniki przyrządzania mięs

Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen

Kuchnia Azjatycka

Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen

Innowacyjne wydanie klasycznej kuchni polskiej

Kuchnia Polska

w nowej odsłonie

Szkolenia gastronomiczne - tematy szkolen

Tradycyjne techniki i receptury kuchni polskiej

Kuchnia Staropolska 

Tajniki przygotowywania potraw dalekiego wschodu

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%

Czas trwania - 2 dni po 8 godzin

Finansowane w 80% lub 100%